26 huhtikuuta 2015

Prinsessakakkuja pienten tyttöjen juhlapäiviin

Syntymäpäivät on lapsille hyvin tärkeä tapahtuma ja mielestäni niiden juhlimiseen onkin syytä panostaa; jotta jokainen lapsi saisi ihanat ja ikimuistoiset juhlat tänä tärkeänä päivänä. Tällä kuluneella viikolla olen todella päässyt sisälle prinsessamaailmaan, sillä täältä tampereen leivontahovista on tällä viikolla lähtenyt kahdelle tytölle prinsessateemaiset kakut! :) Ensimmäisessä oli toiveena piirroselokuva Frozenista tuttu Elsa-kakku ja toisessa oli toiveena barbiekakku. Kummassakaan ei sen suurempia vaatimuksia ollut joten sain vapaasti toteuttaa omien näkemysten mukaiset kakut. Henk.koht tykkään enemmän kreemikuorrutteisista kakuista ja sokerimassaa tykkään käyttää vain koristeisiin, joten kreemi esittää näissä kakuissa pääosaa. Jonain päivänä tavoitteenani on olla mestari kreemin levityksessä; -> sileääkin sileämpi pinta!!! :D



Frozen Elsa kakussa on marenki-voikreemi kuorrutus, ja sokerimassasta tekemäni Elsa koriste. Lisäksi pääsin "tuhoamaan" valtavaksi kasvanutta nompparelli/koristerae kokoelmaani, tekemällä pientä yksityiskohtaa kakun sivuun :D Elsa koriste on piirroksen pohjalta tehty ja elintarvikeväreillä maalattu. Lopuksi asettelin kuvan valkoisesta massasta tehdylle "jäälaatalle".



Barbiekakussa seistä nököttää täysikokoinen barbienukke, sillä minulla ei ollut sellaista kakkubarbi tikkua, enkä viitsinyt sellaista ostaa. Synttärisankari toimitti minulle siis nukkensa, jonka jalat saivat kelmutuksen ja sitten se päätyin kakun keskelle. Barbin "puku" on ihan itse suunniteltu :D Korsetti on sokerimassaa ja helma voikreemia. Koristerakeilla sitten viimeistely.. Melkoisen sydäntälämmittävä oli synttärisankarin iloinen ilme kakun nähdessään! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti